Od února rozvážíme naše viennoiseries dobroty - francouzské pečivo z plundrového (překládaného) těsta - do našich sesterských podniků Spojka Karlín a Endorfin.
Pečivo nyní každý den brzy ráno dovážíme do Spojky a o víkendech do Endorfinu. Ve Spojce si tak nyní můžete odnést #takeaway snídani s sebou nebo si dát sladkou tečku za obědem. V Endorfinu se můžete posilnit před nebo po odehrání únikové hry.
Pastry & Bakery Chef Václav Král se umění viennoiserie naučil od Ignacia Ramireze, držitele ocenění za nejlepší máslový croissant ve Španělsku v roce 2021. Věděli jste, že ty nejlepší croissanty se připravují i 48 hodin? My už to víme.
V NABÍDCE:
Máslovy croissant 60,-
Čokoládovo marakujový croissant (bicolor) 95,-
Malinovo vanilkový croissant (bicolor) 95,-
Brioškový uzel s lískoořiškovým krémem 75,-
Skořicový Monkey 50,-
Košíček s vanilkovým krémem a sezónním ovocem 95,-
Dobrou chuť!